Om oss

Digernes AS er en del av Ege-Gruppen og har kontor og omfattende lager på Bryne i Rogaland. Vi er et salgsselskap som spesialiserer oss på skjærende verktøy, holdende verktøy, måleinstrumenter og merkeverktøy. Våre kunder inkluderer mekanisk industri innen on/offshore, landbruksrelatert og fornybar energi i Rogaland.

Vi streber etter å være en trygg og pålitelig samarbeidspartner som innehar spesialkompetanse innenfor våre produktområder.

Kvalitet, HMS og miljøpolitikk

Kvalitet er en viktig prioritet hos Digernes AS. Vi er stolte av å kunne tilby rask levering av skreddersydde løsninger til våre kunder, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og ha en tett dialog med leverandører og kunder.

Vi har forpliktet oss til å oppfylle krav i relevante standarder, lover og myndighetskrav, samt kontinuerlig forbedre vårt kvalitetssystem. Vi jobber etter beste evne for å møte kundens krav, behov og forventninger, og ønsker å være en åpen og kunnskapsrik samarbeidspartner med høy faglig kompetanse og god forretningsetikk. Våre krav til kvalitet gjelder for alle ansatte og våre leverandører.

Vi tar ansvar for HMS og miljø, og jobber kontinuerlig for å innlemme dette i vårt daglige arbeid. Dette inkluderer synlig lederengasjement, gjennomføring av systematiske internkontrolltiltak, risikoevalueringer og tiltak for å identifisere og redusere helsefarer og miljørisiko. Vi har en nullfilosofi når det kommer til skader, ulykker og miljøskader, og jobber aktivt for å unngå disse.

Vi har et sterkt fokus på miljøet og forplikter oss til å kontinuerlig forbedre vårt miljøsystem og forebygge forurensning. Vi ønsker også å øke vår miljøkompetanse og påvirke våre kunder og leverandører til å tenke mer miljøvennlig.

Velg Digernes AS som din samarbeidspartner, og du vil oppleve høy faglig kompetanse og god forretningsetikk. Vi er alltid her for å hjelpe deg med dine behov og ønsker.

Du finner oss sentralt på Håland industriområdet på Bryne.

Ansatte

Kontakt

Søk

Nyhetsbrev